Netdomena d.o.o. je poduzeće koje od prosinca 2002. god. u Hrvatskoj djeluje kao internet- application-provider.

OSNOVNA IDEJA
Individualne i lakozapamtljive internet-prezentacije za svakoga: od studenta s niskim primanjem  do poduzeća s određenim marketing-budžetom.
Netdomena to omogučuje: po svijetskim standardima najsuvremenijom tehnikom, visokomotiviranim radnicima i konzekventnom orijentacijom prema našim korisnicima.

TEHNIKA KOJA ODUŠEVLJAVA
Tehnika za nas nije samosvrhovitost. Ali znamo da naše korisnike ništa ne bi više naljutilo, nego kad njihove s puno truda izrađene internet-stranice ne bi (ili samo pod velikim poteškoćama) mogle biti posjećene. Netdomena je to uz puno truda spriječila.

Jaki i sigurni, zato jer su serveri Netdomene smiješteni u Njemačkoj, u jednom od najsuvremenijih serverskih centara u Europi.
- visokokvalificirani tehničari se 24 sata dnevno/ 7 dana u tjednu/ 365 dana u godini brinu o našim rrserverima
- kako pri prijenosu podataka ne bi došlo do gužve, Netdomenin računalni centar je višestručno rrredundantno povezan sa najvažnijim internet-čvorovima i na osnovu toga omogučava najbrže rrveze - sa ukupnom vanjskom propusnosti podataka od 5000 MBit/s; na taj način su rrNetdomenini serveri neovisni o pojedinačnim mrežama, t.z. dođe li do smetnje u jednoj mreži rrostale mreže automatski osiguravaju neprekidni rad naših servera, tako da Vam konstantno rrmožemo garantirati gotovo 100% dostupnost Vaših internet-stranica;
rr
na temelju sveukupne propusnosti podataka s višestruko većom visinom kapaciteta, rrtehnički smo najjači u Hrvatskoj!
         - 1000 MB/s stalni vod LEVEL 3
         - 1000 MB/s stalni vod CABLE & WIRELESS
         - 1000 MB/s stalni vod LAMBDANET (uklj. DE-CIX Frankfurt, LINX London, PARIX Paris,
rrrrrrrrrrrrAMSIX Amsterdam, VIX Beč, BNIX Brüssel, ESPANIX Madrid)
         - 1000 MB/s stalni vod N-IX
         - 1000 MB/s stalni vod KPN-QUEST
- specijalni uređaji čuvaju naš serverski centar od opasnosti vode i vatre
- neprekidna opskrba strujom na osnovu posebnih agregata i specijalnih električnih uređaja
- specijalni klimatizacijski uređaji; cijelodnevno konstantna temperatura za optimalan rad servera

REVOLUCIONARNE CIJENE I PONUDA
Neovisno o tome za koju Netdomeninu ponudu se odlučite, Netdomena je u svim svojim uslugama najpovoljniji ponuđivač u Hrvatskoj i to s velikim razmakom prema svojoj konkurenciji. Uz najpovoljnije cijene, Netdomena svakom novom  korisniku, koji se odluči za jedan od našˇih webhosting-paketa Net Start, Net Business ili Net Premium besplatno nudi najprodavaniji i najpopularniji webdesign-program u Europi Netobjects-Fusion, s kojim imate mogućnost  profesionalno dizajnirati Vaše internet-stranice (podrobnije). Neovisno o  drugim pogodnostima koje Vam pruži Netdomena, već se samo zbog ovog programa isplati postati naš korisnik, jer je njegova prodajna cijena u trgovini preko  1000 kn; a Vi ga od nas dobivate besplatno.

Smatramo, da s našom ukupnom ponudom pružamo našim korisnicima u svim ponuđenim područjima samo najbolje i time iskazujemo našu najvažniju želju: zadovoljiti Vas kao našeg korisnika i tako zaslužiti Vaše dugotrajno povjrenje.          

Netdomena - najkvalitetniji i najpovoljniji webhosting-provider u Hrvatskoj
Netadresa
Net Start
Net Business
Net Premium
Upute
Netissimo
Prijelaz k nama
NetLeksikon
NetExtend
O nama
Kontakt
Uvjeti poslovanja
impresum
Servis
Ulaz za korisnike